Rugaciune in timpul cutremurului

Rugaciune in timpul cutremurului   La inceputul lunii august (2018) un cutremur de aproape 7 grade a zguduit Bali. Fiind un cutremur atat de mare, a provocat panica in randul oamenilor. Camerele de luat vederi dintr-una dintre moscheile din regiunea Lombok au surprins imagini cu reactia oamenilor care se aflau in timpul rugaciunii in momentele […]

Rugaciune in timpul cutremurului

 

La inceputul lunii august (2018) un cutremur de aproape 7 grade a zguduit Bali. Fiind un cutremur atat de mare, a provocat panica in randul oamenilor. Camerele de luat vederi dintr-una dintre moscheile din regiunea Lombok au surprins imagini cu reactia oamenilor care se aflau in timpul rugaciunii in momentele producerii cutremurului. 

Imamul aflat in conducerea grupului de rugaciune continua sa recite versetele coranice, ramanand statornic in rugaciunea lui. Panicati, unii dintre oameni intrerup rugaciunea si fug din moschee afara pentru a isi cauta siguranta. Desi este de inteles reactia lor, Imamul continua sa se roage constientizand ca viata lui este oricum in mainile lui Dumnezeu. Barbatul fiind deja intr-o stare de meditatie, suprapunerea acesteia cu momentul in care spaima este inevitabila, il determina pe barbat (si pe altii asezati in randurile moscheii) sa reactioneze altfel decat unii dintre cei aflati atunci cu el in rugaciune. 

 

Loading video

Cutremurul a afectat zeci de cladiri in Lambok, a ucis 91 de oameni, si a produs multe alte victime.

Soucre Link

Visits: 1

0Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *